maanantai 2. kesäkuuta 2014

Osa 5. Andy


"No, mitenkäs sinulla ja upealla rakastetullasi sujuu", Naomi tiedusteli minulta innokkaasti. 


En ollut nähnyt Tamaraa ja Naomia aikoihin, minusta oli varmaankin tulossa yksi niistä inhottavista tyttöystävistä jotka unohtavat kaverinsa tuoreen sulhon huumassa.


"Ihanasti, Benjamin on niin täydellinen."


"Mutta arvatkaas mitä! Andy on minuun ihastunut!"


"Öh.. oletko sinä aivan sokea? Kaikkihan sen tietävät."



"Näköjään kaikki muut paitsi Clary. Uskomatonta, senhän näkee kilometrien päähän! Hän on tuijottanut sinua kuin jotain herkkupalaa koko sen ajan kun olemme tunteneet", Naomi ilkkui.




"Eipäs, me olemme olleet vain ystäviä. Hänen päässään vinksahti jokin kun aloin seurustella Benjaminin kanssa!"




"Niin varmaan. Usko pois, Andy on aina pitänyt sinua varmana nakkina. Miksi hän muuten olisi pysytellyt sinkkuna niin kauan? Sillä miehellä todellakin olisi vientiä", Tamara sanoi innottomasti.




"Äh, mikä teitä vaivaa! Miksei kukaan ole sanonut minulle mitään!" huudahdin järkyttyneenä.




"Koska kaikki on aina ollut niin ilmiselvää, senkin hölmö. Emmehän me tienneet sinun olevan tämän joukon älykääpiö."




Kylmät väreet hiipivät selkärankaani pitkin. Oliko se totta? En ollut ikinä ajatellut Andya siinä mielessä. Olihan hän komea ja hauskakin, mutta pidin hänestä kuin veljestä. Yllättäen tunsin pienen lämmön läikähtävän rinnassani.




Illalla saanut unta. Tuijotin ikkunasta ulos mitään näkemättä.




Miksi Andyn täytyy olla juuri minuun rakastunut, pohdin alakuloisesti. En halunnut menettää häntä. Enhän minä mitenkään voinut olla hänen ystävänsä enää. Se tuntuisi niin omituiselta.. Minua alkoi naurattaa kun muistelin hetkeä, jolloin hän kertoi olevansa minuun rakastunut. Se kaikki oli niin koomista.




Ehkä me saisimme kaiken selvitettyä.




Ehkä hän oli vain humalassa, eikä edes tarkoittanut sitä. Kurkkuuni nousi pala, kun mietin sitä vaihtoehtoa. Kehoni reaktiot todella hämmensivät minua joskus.



Seuraavana iltana kävimme Benjaminin kanssa kävelyllä.



"Lähdetäänkö kohta sinun kämpillesi? Täällä on kauhean kylmä", hän sanoi lempeästi hymyillen. Hän oli ollut minulle ihana koko päivän, mutta jokin sai minut olemaan hieman varuillani hänen seurassaan.




"Tai ainakin minä haluaisin kanssasi petiin lepäilemään", hän sanoi matalalla äänellä. Se kuulosti melkein irstaalta.



"Mennään vaan. Onhan täällä hiukan viileää", vastasin. Ikään kuin minuun kylmä ilma vaikuttaisi mitenkään, ihoni ei noussut edes kananlihalle vaikka olisi kuinka paljon pakkasta.




Mikäköhän minua vaivaa? mietin synkästi. Tuntui, että joku puristi sydäntäni aina kun katsoin Benjaminiin. Ihan kuin tekisin jotain väärää.




Sen täytyy johtua tunne-elämäni sekavuudesta, päätin ja yritin saada mieleni ja kehoni rauhoittumaan.




Tunteideni sekamelska oli valvottanut minua koko yön. En ollut vieläkään päättänyt, mitä ajattelen Andysta.




"Äh, ei tästä tule mitään", mutisin vihaisesti. Vatsaani väänsi, olin varmaan syönyt liikaa jäätelöä. Yhtäkkiä havahduin portailtani kuuluviin askeliin. Sitten kuului kamalaa kolinaa, aivan kuin jokin olisi kierinyt portaita alas. Siitä alkoi valtava kirosanojen ryöppy. Andy.




Hän sai ilmeisesti koottua itsensä ja avasi oveni ennen kuin ehdin itse eteiseen. Sitten hän lensi rähmälleen lattialle.




Hän kompuroi ylös ja minä pudistin päätäni. "Mitä ihmettä sinä olet oikein ottanut?" kysyin järkyttyneenä. Ei hän yleensä kännipäissään minun kotiini rymistänyt.




"Ah Clary, elämäni valo!" hän huudahti ja kompastui halaamaan minua. Meinasin yökätä jäätelöni ulos, niin vahvasti hän löyhkäsi viinalta.




"Mikä sinua vaivaa? Ja mitä sinä täällä teet?" takeltelin. Olin todella hämmentynyt. Näin viimeksi Andyn pari viikkoa sitten kun hän tunnusti minulle rakkautensa. Sen jälkeen olin vältellyt häntä hieman liiankin tehokkaasti.




"Sinä olet kauniimpi kuin muistinkaan", hän sanoi.




"Tulin vaan ilmoittamaan, että sinun täytyy jättää se Benjamin!"




"Sillä minä olen sinulle paljon parempi pedin lämmittäjä senkin höpönassu!" hän melkein huusi. Pelästyin hieman hullunkiiltoa hänen silmissään.




"Voi Andy." Minua alkoi väkisinkin naurattaa. Hän kaatui uudestaan maahan ja alkoi kuorsata.




Katsoin parhaaksi kantaa hänet minun petiini nukkumaan.




Kieltämättä minusta oli kiehtovaa olla kahden miehen ihailun kohteena.




Andy näytti niin suloiselta maatessaan ilman hattua, jonka olin epäillyt jo syövyttävän hänen päälakensa hiukset pois.




Sisälläni läikähti taas.




Olenko minä muka ihastunut Andyyn?




****



Tää oli nyt vähän lyhkäsempi ja vähän tämmönen väliosa :D


29 kommenttia:

  1. Ihihihih! Ihastu vain Andyyn, se on parempi vaihtoehto. Olisikin hauskaa luettavaa, jos Clary heivaisi Benjaminin, siinä olisi miehellä sitten miettimistä millä tekosyyllä tarkkailee naista. :----D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haahaa enpä sano vielä mitä tapahtuu :P Ihanaa jälleen kun kommentoit :)

      Poista
  2. Jeee, tosi hyvä osa! Komppaan Pisaraa, hauskaa jos Clary heivaa Benkun jonnekkin hevonkuuseen ja ottaa Andyn tilalle, millähän Benkku sitten saisi juonensa toteutettua Claryn kykyjen paljastumisen toivossa >:D

    Mä niin tykkään kun sun kuvat on tälläisiä ihanan värikkäitä, ja muutenkin kuvat on hyvälaatuisia ja nannaa katseltavaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Saas nyt nähdä mitä tässä käy. hmmmm.. Kihiii kiitos, mulle ainakin kuvat on tärkeitä :)

      Poista
  3. Ihana osa, mutta voi Andy-parkaa. Raasu on niin ihastunut :(

    Hehheh, mitenköhän Benjamin toteuttaos kieron suunnitelmansa, jos Clary jättäis sen :D

    Muttamutta, mikä korvaava iho sulla on simeillä? :)

    VastaaPoista
  4. Niin, voi sitä :( Hehheeh :P

    http://sclub.mktm.co.uk/en/cc/beauty/skin/ Tuolta toi ensimmäinen. Mulla on kyllä varmaan 15 erilaista ihoo ladattuna et en juuri käytä tota korvaavaa ihoo :D

    VastaaPoista
  5. Kysyisin viel sitä, että mistä Claryn hiukset, kun Andy tulee kotio, niin siinä kohtauksessa? :)
    Ja onko sulla Clarylla tuo korvaava käytössä vai mikä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3-hair-hairstyles-female/title/navre-hairstyle--adult/id/1150072/ Nää on Claryn hiukset varmaankin :D

      Poista
    2. http://modthesims.info/download.php?t=493687 ja tää on varmaan sen iho, en oo satavarma mut luulisin ainakin :)

      Poista
  6. Yritin kommentoida jo aiemmin mutta blogger pisti silloin kampoihin :c Nyt näin lyhykäisesti vain tulin ilmaisemaan olemassaoloni ja tokaisemaan, että oli taas ihan mahtavaa jälkeä! Tykkään ihan oikeasti siitä miten pystyt pitämään mielenkiintoa yllä jokaisen osan läpi, eikä väliin jää sellaisia plääh-osia vaan ne on aina yhtä kiinnostavaa ja innostavaa lukemista! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inhottava blogger kun ei aina mullakaan tahdo toimia :( Ihanaa että tulit jälleen kommentoimaan, arvostan sitä syvästi :) Ihanaa kiitos kauheesti :3 *punastuu*

      Poista
  7. Oonko ainut jolle tulee tästä tarinasta mieleen vampyyripäiväkirjat? Koska Clary on kahen miehen välissä ja hänellä on kaksoisolento sekä hänen yliluonnolliset ominaisuudet on suunnilleen samat :P Tykkään tosi paljon tästä tarinasta! :) tosi jännittävä ja mukaansatempaava :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiä oonko ymmärtäny väärin, mutta eikö Clarylla oo KLOONI, useampikin? :)
      Ja eikö joku sanonu että tää muistuttaa Replicaa?

      Poista
    2. Voi kiitoksia kovin :3 En oo Vampyyripäiväkirjoja kattonu, vois kyllä joskus kun ne on kuulemma hyviä. Clary on juu klooni ja sillä on 6 kloonisisarusta eli niitä on yhteensä 7 :) Claryce on ainoo Claryn lisäks joka on tähän mennessä nähty. Replicasta klooni-idea tuli :P

      Uskomattoman mukava kuulla että tykkäät :)

      Poista
  8. Tää sun tarina on aivan mahtava! Luin heti putkeen noi kaikki osat ja ootan kyllä innolla lisää! Aikasemmista mun lukemista tarinoista en oo saanu tällasta samanlaista fiilistä, vatsinki niissä kuvat on ollu jotenki kökköjä ku ei oo esim. sisustukseen juurikaa panostettu. Tosi moni on jo sanonu et sun simit on tosi kauniita, enkä tosiaan oo eri mieltä! Osaan määki tehä ihan hyvännäkösiä (mitä nyt saa ku mulla on vaan yks lisäosa enkä oo ladannu mitään) mut niistä tulee sitte kasvoista aina samankaltasia :D ku sulla on noi melkein kaikki hyvännäkösiä ja vielä keskenään erilaisia! Ja mun mielestä Clary muistuttaa vähän sitä Ariaa valehtelevista viettelijöistä, en tiiä ootko kattonu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että ompa ihanaa kun noin pidät :) Tykkään ihan hirveesti tehdä hienoja taloja, tohon Claryn kämppään uppos varmaan viikko vaikka otinkin vähän ideoita yhestä toisesta talosta jonka latasin netistä. Joo jos ei oo ladattuja niin niistä tulee helposti saman näkösiä :( En oo kyllä kattonu sitä sarjaa, täytyneepä vilkasta mikä idea siinä on :)

      Poista
  9. Hmph... Laitoin aiemmin kommenttia, mut blogger ei vissii pidä musta? No joo. Ideasta tulee mieleen takavuosien science fiction- sarja nimeltä "Kyle XY". Siinähän Kyle ja tyttö, Jessi, on sellaisii ylifiksuja hahmoja, jotka on kehitetty sellaisissa tankeissa. Nilläkin on kykyjä, kuten levitointi, sähkö yms. niitten aivojen takia. Mä pidin sarjasta, katoin loppuunkin. Ootko koskaan kattonu? Löytyy jälkikätee aineki Viaplaysta.

    Itse tarina: koukuttava, joka osan jälkeen haluu lisää ja oon odottanu uutta osaa kun kuuta nousevaa! Jatkoa ehdottomasti!!

    - Lady Quincy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi voi se tais mennä ton edellisen osan kommentteihin vissiinkin :o Voisin kyllä kattoo, kuulostaa mielenkiintoselta toi sarja. Ihanaa, seuraava osa on ihan piakkoin valmis, ties vaikka saisin tänäiltana julkastua :)

      Poista
  10. Ei kannata hehkuttaa että saatat jopa tänään saaha uuen jakson valmiiks jos siihen menee vielä monta päivää..

    VastaaPoista
  11. Tuohonhan on kirjoitettu " ties vaikka" eli ei ole lupauksia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja sen takia kirjoitinkin sanan "saatat". En nyt aatellutkaan että se olis ollut lupaus mutta petyin vaan siitä että ei tullut uutta osaa silloin eikä edes seuraavana tai sitä seuraavana päivänä. Tietysti kirjoittajalla on muutakin elämää kuin sims että ei aina ehdi mutta ilmaisinpa nyt pettymykseni, ei mitenkään pahalla.

      Poista
    2. Voi voi oon tosi pahoillani, mun mies sai aivoverenvuodon tuona iltana ja en nyt oo oikein mitään kerennyt ajatteleen kun oon ollu huolesta niin suunniltani. Anteeks kauheesti että aiheutin pettymystä teille rakkaat lukijani! Kyllä teen sen mutta nyt keskityn ainakin vielä tarvittavan aikaa rakkaani hoivaamiseen. :(

      Poista
    3. Ei sun tartte anteeks pyytää, toi on ihan pätevä syy!
      Jos pettymyksensä ilmoittaja olisi tiennyt syyn, ei olisi varmaan huomauttanut asiasta. Ihan rauhassa nyt vaan keskity tärkeämpiin asioihin kun tarina ja sims, jaksetaan me silti odottaa :)

      Poista
  12. Ei tarvi pyytää anteeksi, ymmärrettäväähän tuo on! Paranemisia miehellesi ja voimia sullekin. T. Anonyymi 22. Kesäkuuta 2014 9.24

    VastaaPoista
  13. Tulin vain ilmoittamaan Flynnien uutukaisesta osasta :)
    Tosi paljon jaksamisia sinulle ja miehellesi D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) En oo yhtään nyt kerenny täälä käymään mutta vilkasen Flynnejä kohta :)

      Poista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Fazereilla pitkästä aikaa uusi osa :)
    Jaksamisia teille ja ei ole mikään kiire uuden osan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kun ilmotin, luen sen samantein tässä kohta :)

      Poista